Hapet solemnisht zyra për aktivitete të Departamentit të Gruas pranë KBI-së në Gjakovë

Sot, me datë 12 maj 2018, Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë shënoi hapjen solemne të zyres dhe hapsirave për aktivitete të Departamentit të Gruas, në galerinë e katit të parë, në ndërtesen pranë Xhamisë së Re në Gjakovë

Me ç’rast kryesuesja e këtij departamenti PhD. Violeta Smajlaj, së bashku me teologen Mexhide Hoxha, pasi mirëpriten të ftuarit, shpalosen të arriturat e deritanishme, aspiratat e mëtutjeshme, dhe ndanë mirënjohje.

Të pranishmit i përshendeten me fjalë rasti:
- Mr. Vaxhide Bunjaku - Drejtore e Departamentit të Gruas në Kryesi të Bashkësisë Islame në Prishtinë.
- Prof. Besa Ismaili - Prodekane e Fakultetit të Studimeve Islame, në Prishtinë.
- Znj. Sanije Berisha - nga Shoqata e Gruas, në Gjakovë.

Njëherit, nderuan me prezencen e tyre - Blerta Iljazi - aktiviste e DG-së të KBI-së në Fushë Kosovë - Arta Gorqaj - Udhëheqëse e DG-së të KBI-së në Istog - Mihana Goga - aktiviste e DG-së të KBI-së në Obiliq - Dr. Florentina Tërmkolli

Departamenti i Gruas pranë KBI-së në Gjakovë, shpreh mirënjohjen e thellë për gjithë të pranishmit dhe uron që ky solemnitet të jetë fillesë e një mbarësie të vazhdueshme!PhD. Violeta Smajlaj
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dersi i xhumasë - Ligjeruës Myftiu Naim ef. Tërnava, Tema: Punët e hajrit