KMSH, thirrje për solidarizim me familjet e prekura nga tërmeti

KMSH, thirrje për solidarizim me familjet e prekura nga tërmeti

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e ndjen të nevojshme dhe tepër urgjente që nëpërmjet të gjitha strukturave te tij, me të cilat operon si myftini, xhami, medrestë dhe KU BEDËR të mobilizohet në mbledhjen e ndihmave për familjet e dëmtuara nga tërmeti i sotëm.

I bëjmë thirrje të gjithë myftinjve, imamëve, besimtarëve, mësuesve dhe studentëve që të fillojnë organizimin në të gjithë vendin për mbledhjen e ndihmave në vlera monetare, ushqimore dhe materiale.

Të gjitha ndihmat dhe materialet e mbledhura do të shpërndahen në mënyrë të përshpejtuar nëpërmjet shtabit të emergjencave dhe njësive tona që do të shkojnë në terren, pasi nevojat janë emergjente dhe kushtet e motit pritet të përkeqësohen.

Te gjitha xhamitë dhe medresetë do të jenë në dispozicion, si një vatër e ngrohtë për të gjithë njerëzit në nevojë në këto ditë të vështira.

Komuniteti Mysliman i Shqiperisë

Për të gjitha kontributet në vlera monetare:

Credins BANK

Llogaria Lekë

SWIFT: CDISALTR

-IBAN. : AL53212113600000000000590581

-SWIFT: CDISALTR

BANKA BKT

Llogaria Bankare në USD

IBAN : AL85 2051 1014 0007 09CL TJCF USD

SWIFT: NCBAALTX

UNITED BANK OF ALBANIA, TIRANA , ALBANIA

ADDRESS: RR.E DURRESIT (ZOGU I ZI ),GODINA 14 KATE PALLATI TEKNOPROJEKT , TIRANA – ALBANIA

SWIFT CODE: AAISALTR

BENEFICIARY NAME: KOMUNITETI MYSLIMAN I SHQIPERISE

IBAN NO : AL13203110272010140011004195 USD

ACC. 17-01-0016000033.80