Aktivitetet e të rinjëve në Ramazan

Ky muaj i mëshirës, i gjeti besimtare?t muslimanë larg xhamive por afe?r familjeve te? tyre.
E pe?r te? plote?suar sado pak mungese?n e ve?lleze?rve dhe motrave te? fese?, shume? prej tyre po i shfryte?zojne? rrjetet sociale pe?r te? qene? sa me? afe?r nje?ri-tjetrit.
Ata ndanë njohuritë e tyre me të tjerët, me anë të këshillave, mësimeve, e aktivitete të ndryshme.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë