Komuniteti shqiptar mysliman në skandinavi është duke pëjetuar një Ramazan krejtësisht ndryshe

Myslimane?t ne? Suedi dhe Norvegji jane? duke pe?rjetuar nje? Ramazan të pazakonte? ke?te? vit pe?r shkak te? pandemise? globale ‘CoViD– 19’. Ne? Norvegji, xhamite? jane? hapur, por me shumë rekomandime që besimtarët do t’i përfillin me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë, derisa ne? Suedi xhamite? po vazhdojne? te? jene? te? mbyllura.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës