Medreseja "Alauddin" në Prishtinë përcolli gjeneratën e 53-të të maturantëve

Medreseja "Alauddin" në Prishtinë përcolli gjeneratën e 53-të me radhë nga kjo shkollë, të cilët vijuan mësimin në këtë institucion përgjatë tri viteve.

Për maturantët krahas sfidave e sukseseve përfundimi i studimeve ishte më ndryshe nga gjeneratat e tjera. Kjo për shkak të pandemisë COVID-19 e cila pamundësoi organizimin e ceremonive përcjellëse siç është edhe mbrëmja e maturës.

Megjithatë drejtori i këtij institucioni tregon se është organizuar një takim virtual me nxënësit në shenjë solidarizimi.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës