Aksioni i grave për pastrimin e ambientit

Bashkësia Islame e Kosovës ka mbështetur iniciativën për pastrimin e ambientit të marrë nga Departamenti i Gruas pranë Këshillit të Bashkësisë Islame në Obiliq.

Ky aksion simbolik është realizuar në kuadër të fushatës ‘Ta pastrojmë Kosovën’, ku qëllim kishte pastrimin e ambientit duke larguar mbeturinat në disa lokacione në Prishtinë.

Aksioni synoi poashtu vetëdijësimin qytetar për rrezikun që paraqesin mbeturinat në shendetin e njeriut.

Andaj u bë thirrje që qytetarët ta ruajnë dhe mbrojnë ambientin jo vetëm një ditë.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës