Kur lejohet dhe kur ndalohet Aborti?

Aborti është një çështje e ndjeshme jo vetëm në Kosovë, por dhe në vendet më të zhvilluara.

Egzistojnë arsye të ndryshme që prindërit apo nëna vendos ta përfundojnë një shtatëzëni.

Fatkeqësisht kemi raste të shumta që aborti bëhet nga vetë dëshira, pa ndonjë arsye të justifikueshme.

Megjithatë si nga ana fetare ashtu edhe mjekësore egzistojnë disa kushte në bazë të të cilave lejohet apo ndalohet një abort.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës