Distanca fizike nuk i ndali që të vazhdojnë mësimin


Mesim-besimi i realizuar ne menyre virtuale ishte nje sfide per mesueset e nxeneset, megjithate po realizohet suksesshem


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës