Kryetari i KBIGJ-së Dr.Valon Myrta vizitoi Rektorin e UGJ-së Fehmi Agani Prof.Ass.Dr.Artan Nimani

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjakovës Dr. Valon Myrta bashkë me imamin Shaban Ukshini, vizituan Rektorin e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani.

Kryetari i KBIGJ-së, Dr. Valon Myrta uroi Prof. Ass. Dr. Artan Nimanin për pozitën e rektorit, dhe e falënderoi për pritjen, duke i uruar suksese e mbarësi në punë.

Nga ana e tij, Rektori Nimani falënderoj Kryetarin e KBIGJ-së, Dr. Valon Myrtën dhe imamin Shaban Ukshinin për vizitën në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, njëherit i shprehi falënderim për doancionin e maskave dhe dorëzave për studentët nga Shoqata Bamirëse “Bereqeti” e cila funksionon në kuadër të KBI-së.

Gjatë takimit, rektori Nimani i informoi për të arriturat e UGJFA-së, programet e reja studimore, rreth ndërtimit të kampusit universitar dhe çështjet e përgjithshme të Universitetit.

Në takim u diskutua për mundësinë e bashkëpunimit dhe koordinimit të aktiviteteve të përbashkëta.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta