Ndërroi jetë ish myezini Haxhi Halil Dula nga Gjakova


Sot, në moshën 71 vjeçare ka ndërruar jetë ish myezini i nderuar, Haxhi Halil Dula, i cili shërbeu në Xhaminë Sefa 2 që nga ndërtimi i saj, për çfarë edhe i është dorëzuar mirënjohja e Këshillit.

Shprehim ngushëllimet më të sinqerta për familjen Dula, miqtë dhe kolegët e të ndjerit! Pastë mëshirën e Zotit.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë