71 vjeçarja nga Obiliqi mësoi të lexoi Kur’anin arabisht

Halime Curri nënë e dëshmorit, është shembulli më i mirë i një gruaje të fortë, e cila pavarësisht mërzisë dhe vështirësive të jetës pati vullnet e përkushtim për të mësuar.

Ajo në moshën 70 vjeçare arriti ti mësoi shkronjat e Kur’anit dhe ta përvetësoi leximin e tij në gjuhën arabe.

Për një vit ajo arriti ti bëj shtatë hatme, derisa tani ka filluar të tetën.