Kryetari i KBIGJ-së, Dr.Valon Myrta takoi këshillin xhematit të xhamisë “Mejtepi Halil Efendi”

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë Dr. Valon ef. Myrta së bashku me kryeimamin Visar ef. Koshi, priti në takim këshillin e xhematit të xhamisë “Mejtepi Halil Efendi”, me imam Mr. Enver ef. Xhiha.

Në këtë takim uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë të Këshillit të Xhematit dhe u bisedua për detyrat dhe kompetencat në këtë mandat 4 vjeçar, për sfidat në këtë kohë pandemie si dhe për mundësitë e zhvillimit të mësimbesimit për gjeneratat e reja.

KBIGJ angazhohet që të jetë transparent dhe të jetë i angazhuar me përkushtim të plotë, në bashkëpunim me këshillat e xhemateve, për të qenë sa më pranë nevojave të besimtarëve.

Falënderojmë për vizitën Këshillin e Xhamisë Mejtepi Halil Efendi, i përbërë nga Abdurrahman Hyla (kryetar), Kaqun Lima, Florent Lipoveci, Ylli Bakalli dhe mr. Enver Ef. Xhiha (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë