Kryetari i KBIGJ-së, Dr. Valon ef.Myrta takoi këshillat e xhamive Fetah Agë dhe Sefë 1

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef.Myrta ka zhvilluar sot dy takime të ndara me këshillat e xhemateve të xhamive Fetah Agë, me imam Blerim ef. Rexha. dhe Sefë 1, me imam Arsim ef. Morina,

Në të dyja takimet uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë dhe biseduam për kompetencat dhe përgjegjësitë në mirëmbajtjen e vakfit, si dhe për sfidat në këtë kohë pandemie.

Këshilli angazhohet që të jetë transparent dhe i përkushtuar në bashkëpunimin me këshillin e xhemateve, ku presim rezultate modeste në zhvillimin dhe kultivimin e nevojave të xhemateve në rrethet dhe teritoret e tyre të xhematit.

Lusim Zotin të kemi mbarësi dhe sukses në shërbim të qytetarëve të komunës së Gjakovës!

Falënderojmë për viziten Këshillin e Xhamisë Fetah Agë, i përbërë nga Blerim ef. Rexha (imam) dhe Andi Këpuska (myteveli).

Gjithashtu, falënderojmë Këshillin e Xhamisë Sefë 1, i përbërë nga Arsim ef. Morina (imam), Astrit Ibruka (myteveli), Berat Dahsyla, Ymer Gashi dhe Agim Sylafeta (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës