Kryetari i KBIGJ-së, Dr. Valon ef.Myrta takoi këshillat e xhamive Haxhi Ymer dhe Sefë 2


Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef.Myrta dhe kryeimami ef.Koshi zhvilluan dy takime të ndara me këshillat e xhemateve të xhamive Haxhi Ymer, me imam Esat ef.Rexha, dhe Sefë 2, me imam Milazim ef.Humaj.

Në këtë takim uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë të Këshillit të Xhematit në këto Xhami dhe u bisedua për kompetencat dhe përgjegjësitë në këtë mandat 4 vjeçar, si dhe për sfidat me të cilat jemi ballafaquar në këtë kohë pandemie.

KBIGJ angazhohet që të jetë transparent dhe të jetë i angazhuar me përkushtim të plotë, në bashkëpunim me këshillat e xhemateve, për të qenë sa më pranë nevojave të besimtarëve.

Lusim Zotin të kemi mbarësi dhe sukses në shërbim të qytetarëve të komunës së Gjakovës!

Falënderojmë për viziten Këshillin e Xhamisë Haxhi Ymer, i përbërë nga Esat ef.Rexha (imam), Jeton Beraj (myteveli), Faton Neziri, Adem Zajmi dhe Ardit Brovina.(anëtarë).

Gjithashtu, falënderojmë Këshillin e Xhamisë Sefë2, i përbërë nga Milazim ef.Humaj (imam), Deniz llukaci (myteveli) dhe Rexhep Quni, Musa Qorri dhe Nuredin Zara (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës