Myezini 85 vjeçar që ende e thërret ezaninPër më shumë se 20 vjet, Vehbi Hashani është myezin në xhaminë e Hashanve në Obiliq.

Ai vazhdon të jetë thirrës i ezanit pa ndonjë pengesë edhe pse në moshën 85 vjeçare.

Se është mirë me shëndet e thotë disa herë, këtë e dëshmon edhe fakti se në këtë moshë ai vozitë veturën pa problem.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës