Në sheshin e qytetit të Ferizajt u shpërndan dhurata me mesazhe paqeje nga profeti Muhamed a.s


Me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s Këshilli i Bashkësisë Islame të Ferizajt organizoi aktivitetin "Mesazhe paqeje nga profeti Muhamed a.s”

Ky aktivitet u zhvillua në sheshin e qytetit të Ferizajt, ku u shpërndanë thënie të zgjedhura nga profeti Muhamed a.s. të shoqëruara me nga një dhuratë simbolike.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës