Sabri Bajgora: Ditëlindja e Muhamedit a.s dhe rëndësia e kësaj date


Ditëlindja e Muhamedit a.s mbetet një nga datat më të rëndësishme në botën islame.

Por, pse është kaq e rëndësishme, çfarë rëndësie ka lindja e pejgamberit dhe si duhet të shënohet kjo ditë, e mësojmë nga kryeimami Sabri ef. BajgoraNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës