Xhamitë janë simbol i lirisë së vendeve islame (Video)


Vakëfi i Dijanetit të Turqisë ka marrë një nismë në Turqi për të mbledhur të holla për të ndihmuar ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.

Bamirësit mund të kontribuojnë me 10 lira (mbi 1 euro), duke dërguar një msn me tekst XHAMI në numërin 1379.

Disa të dhëna për xhaminë:

Xhamia Qendrore në Prishtinë

-Xhamia ka një hapsirë të mbyllur prej 30.000 m2
-Xhamia Qendrore në Prishtinë bashkë me oborr ka kapacitet për 10.000 persona
-Në katin e bodrumit të kësaj xhamie do të ketë sallë për konferenca, dyqane, sallë për ekspozita, salla trajnimi, dhoma për akomodim dhe avdes'hane.
-Ta ndërtojmë së bashku vëllazërinë e umetit!


https://www.facebook.com/220364941422967/posts/3321388034653960/


Nuk ka artikull pas ketij.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës