Intervistë me Refik Gërbeshin- Përgjegjës i Librarisë - Dituria Islame

Më 2 shtator 2019 Libraria "Dituria Islame" hapi dyert për dashamirët e librit, duke ofruar gamë të gjerë librash nga autorë të shumtë.

Se çfarë tituj librash pëmbanë kjo librari, sa është interesimi i lexuesve, e shumë detaje të tjera ndiqeni intervistën e realizuar me Refik Gërbeshin, përgjegjës i Librarisë "Dituria Islame".
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti