Besimi Islam shtyllat dhe veçoritë - libri më i ri në treg


Intervistë me autorin Naim ef. Tërnava dhe bashkëpuntorët e tij të libritNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti