Pas namazit të xhumasë në të gjitha xhamitë e Turqisë bëhet lutje për shi


Për shkak të thatësirës që ka qenë e pranishme në të gjithë vendin kohët e fundit, në Turqi është bërë lutje për shi pas namazit të xhumasë, raporton Anadolu Agency.

Hutbeja e titulluar “Uji: Burimi i jetës dhe shërimit tonë”, e cila bën thirrje për ndërgjegjësimin e përdorimit të ujit, u lexua sot në të gjitha xhamitë e vendit.

Pas namazit të xhumasë, qytetarët morën pjesë në lutjen për shi, duke respektuar rregullat e distancës shoqërore dhe me maska ??në fytyrë. Lutje u bë në xhamitë në të gjithë Turqinë.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë