Agron Rexhepi: Dhimbja e kokës te agjëruesit


Disa probleme shëndetësore lindin tek agjëruesit për arsye të ndryshme. Një prej tyre është dhimbja e kokës.

Përse ndodhin këto probleme dhe si të mënjanohen, tregon mjeku sportiv - nutricisti, Agron Rexhepi.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë