Agron Rexhepi; Ushqimet që nuk duhet të konsumohen në syfyr

Ushqime dhe pije që ndoshta shumica prej neve konsumojnë, sipas nutricistëve duhet të lihen menjëherë.
Cili ushqim është i dëmshëm për organizmin e njeriut?
Cili ushqim zgjon ndjenjën e urisë më herët tek agjëruesi?
Çfarë ushqimi sugjerohet të konsumohet në syfyr?
A duhet të konsumojmë çaj dhe kafe në syfyr?

Për të gjitha këto jep sqarime, mjeku sportiv – nutricisti, Agron Rexhepi

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë