Djaloshi 12 vjeçar nga Dragashi, haxhiu më i ri kosovar!

Mbi 700 kosovarë kanë marrë rrugën drejt vendeve të shenjta për ta kryer haxhin.

Këtij karvani të besimtarëve i është bashkëngjitur edhe Zylfi Krasniqi 12 vjeçari nga Dragashi, i cili është haxhiu më i ri nga Kosova që ka marrë rrugën drejtë Arabisë Saudite.

Zylfiu nuk është i vetmi nga familja, por së bashku me prindërit dhe tri motrat iu bashkun shumë besimtarëve myslimanë nga e gjithë bota në pelegrinazhin e haxhit.

12 vjeçari shihet në disa imazhe bashkë me imamin e fshatit Zhur, Lulzim Susurin.

Kujtojmë se besimtarët myslimanë do të qëndrojnë rreth 20 ditë në vendet e shenjta për ti kryer obligimet e haxhit.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme