Në Tiranë organizohet kampingu veror për të rinjt musliman!


Rreth 65 të rinj të shkollave të mesme dhe fillore nga qytete të ndryshme të Shqipërisë, u bënë pjesë e kampingut veror të organizuar në Medresenë e Tiranës.

Ky kamping, i ndarë në dy grupe, u zhvillua në periudhat 11-17 dhe 17-23 Korrik.

Me kontributin e studentëve vullnetar, anëtar të Forumit Rinor Mysliman Shqiptar, u bë e mundur zhvillimi i mësimeve në lëndë të ndryshme, si: Kuran, Ilmihal, Anglisht, Logjikë dhe Informatikë.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme