Fjala e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Dr. Valon Myrta në Seancën përmbyllëse të Konferencës Shkencore

Fjala e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Dr. Valon Myrta, njëherit anëtarë i Këshillit Drejtues të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islamenë, në Seancën përmbyllëse të Konferencës Shkencore “Xhamia te shqiptarët – histori, mision, identitet”


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme