Rëndësia e agjërimit dhe të mirat e muajit të Ramazanit - Dr. Valon Myrta dhe Mr. Enver Xhiha

 


ME ELDITËN: Rëndësia e agjërimit dhe të mirat e muajit të Ramazanit - Dr. Valon Myrta dhe Mr. Enver Xhiha


 Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme