Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë shtroi iftar për xhematin dhe strukturat e ndryshme të shoqërisë (video)

 Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme