Kumtesa e Dr. Valon Myrta në Dëgjesën - Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim

 

Kumtesa e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Dr. Valon Myrta në Dëgjesën "Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim".
 
Tema: “Nevoja e konsolidimit të institucioneve përgjegjëse që nxjerrin fetvatë bashkëkohore në rajon. Rritja e përgjegjësisë dhe minimizimi i përçarjes së masës.”

 

 


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme