Këshilli i Bashkësisë Islame të Gjakovës mbajti mbledhjen e regulltKëshilli i Bashkësisë Islame të Gjakovës, mbajti sot mbledhjen e regullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari Dr. Valon ef. Myrta
 
Në këtë mbledhje Këshilli në rend të ditës pati leximin dhe aprovimin e procesverbalit nga mbledhja e kaluar, si dhe shqyrtimin e raportit të Ramazanit.


Gjatë mbledhjes, Këshilli vendosi që nga të ardhurat e zekatit të sponzoroj shpenzimet e shkollës për të gjithë studentët që do të vijojnë mësimet në Medresenë Alauddin dhe Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë. 
 
Më pas u shqyrtuan disa lëndë dhe kërkesa në kompetencë të Këshillit, me ç’rast edhe u morën vendimet e duhura në bazë të kompetencave që i takojnë


 Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme