Haxhinjët nga Kosova vazhdojnë rrugën drejt vendeve të shenjta

 


Besimtarë të shumtë nga Kosova dhe e mbarë bota kanë filluar rrugëtimin drejtë vendeve të shenjta.  Atje, besimtarët myslimanë do ta plotësojnë njërin prej 5 kushteve të Islamit, kryerjen e Haxhit.