Arrinë edhe grupi i fundit i haxhilerëve nga Kosova

 


Grupi i fundit i haxhilerëve nga Ferizaj, Kaçaniku, Hani i Elezit, Vushtrria, Kamenica dhe Rajoni i Gorës, arritën në Kosovë. 


Ashtu siç është bërë tashmë traditë, në pritje të tyre, kishin dalë familjarë të shumtë, të cilët u uruan mirëseardhje në atdhe dhe haxh e ibadete të pranuara. 


Me këtë grup përfundoi edhe kthimi i haxhilerëve nga vendet e shenjta. Sipas udhëheqësve të Haxhit të Bashkësisë Islame të Kosovës, organizimi i haxhit për këtë vit ka shkuar mirë, sipas planit të paraparë.