Vazhdon aksioni masiv i dhurimit të mishit të kurbanit

 


Shoqata Humanitare “Bereqeti” ka vazhduar me shpërndarjen masive të mishit të kurbanit.


Afër 60 ton mish janë shpërndarë deri më tani tek kategoritë e ndryshme në Kosovë, në qytetin e Mitrovicës, Ferizajt, Gjilanit, Kaçanikut dhe Hanit të Elezit