Shëndetësi

Pothuajse secili njeri e di se duhani është i dëmshëm për shëndetin e njeriut, madje se qon edhe në vdekje.

Shkencëtarët amerikanë thonë se konsumimi më i shpeshtë i hudhrës çon deri te dobësimi i proceseve të cilat janë të lidhura me zhvillimin e karcinomës.

Sipas analizës së bërë nga Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserike në Kajro të Egjiptit, sexhdeja (përkulja) ndaj Allahut mbron njeriun nga kanceri.

Portokalli...

Antibiotik natyral, antiviral, anti-inflamator, antimykotik, antibaktrial, antioksidant, imunostimulant, antiseptik, antiparazitar etj. Këto dhe veti të tjera ka propolisi, ky produkt i pafundmë i kosheres.

Kumbulla e butë e cila përfshin disa varietete të ndryshme është një pemë e njohur për vendin tonë.