Bashkëatdhetarët tanë dhurojnë 12.500 euro për aksionin


"Sofra e Ramazanit" e organizuar nga Shoqata Humanitare Bamirëse "Bereqeti", po vazhdon të realizohet me suksesin më të mirë

Abdurrahman ef. Bejtullahu, koordinator i SH.H "Bereqeti", dega në Gjakovë, ka njoftuar se bashkëatdhetarët tanë nga Zvicra, të organizuar nga Behar Gola, përmes miqve dhe shokëve të tij, kanë mbedhur 12.500 euro, të cilat do të shërbejnë për blerjen e 500 pakove ushqimore.
Koordinatori Bejtullahu ka falënderuar përzemërsisht të gjithë bashkëatdhetarët tanë, duke lutur Allahu e Gjithëmëshirëshëm që t'i ruajë ata dhe familjet e tyre dhe t'i shpërblejë me të mirat e Tij në këtë dhe botën tjetër.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme