Filloi dita e parë e vitit të ri shkollor në medresenë e mesme “Alauddin”

Rreth 130 nxënës për herë të parë sot i janë bashkuar bankave shkollore të medresesë “Alauddin” në Prishtinë. Nxënësit të emocionuar dhe njëkohësisht të gëzuar kanë filluar sot ditën e parë të shkollës.

Medreseja e mesme “Alauddin” është përkujdesur që të respektohen të gjitha rekomandimet e Ministrisë së Arsimit, DKA-së dhe ato nga Institucionet Shëndetësore.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë