Dita e Pastrimit të Botës shënohet me një sërë aktivitetesh nga Departamenti i Gruas në BIK


Për nder të 19 shtatorit – Ditës së Pastrimit të Botës, Departamenti i Gruas në Bashkësinë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Komunën e Obiliqit kanë shënuar këtë ditë me një sërë aktivitetesh me qëllim të vetëdijesimit të tërinjve për ambientin.

Pastrimi i hapësirave të përbashkëta, ligjërate për rëndësinë e ambientit dhe ligjëratë për respektimin e rekomandimeve kundër përhapjes së pandemisë ‘Covid-19’ janë vetëm disa prej aktiviteteve që u zhvilluan në Mazgit të Ulët, Raskovë e Kryshec të kësaj komune.