Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë organizon tribunë me temën: “Kujdesi ndaj të moshuarëve”


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, mbrëmë pas namazit të jacisë në Xhaminë Qyl, organizoi Tribunë fetare me temën “Kujdesi ndaj të moshuarëve”, ku ligjerues ishin hoxhallarët e nderuar Xheladin ef. Fazliu dhe Kurtish ef. Hoxhaj. Eventi u pasurua me këndim të Kuranit nga Yll Kaqiku.

Në emër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë të pranishmit i përshëndeti kryetari Dr. Valon ef . Myrta.
Tubimin e përmbylli me nje? fjalë rasti imami veteran Esat ef. Rexha.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit (video)