Ka arritur grupi i katërt i haxhilerëve nga Kosova

 


Grupi i katërt i haxhilerëve nga Mitrovica dhe Gjilani, kanë arritur sot në Kosovë. Mes emocionesh dhe lutjesh për pranim të haxhit dhe ibadeteve, familjarët e haxhilerëve u shprehën të lumtur për arritjen e të afërmve të tyre në vendlindje.


Haxhilerët e Mitrovicës dhe Gjilanit u shprehën të kënaqur me organizimin e haxhit. Ata thanë se përjetimet e haxhit janë të pa përshkruara.