Kush është kreatori më i mirë i modës?

Hixhabi është rekomandim islam që kërkohet nga gratë muslimane, por edhe që i bën ato të veçantë në këtë botë.

Me hixhab femra mbetet origjinale dhe e jashtëzakonshme. Është kjo modë nga Zoti e cila nuk mund të bëhet jopraktike, e vjetruar, qesharake apo e shëmtuar, që karakterizon disa drejtime të modës e të epokave të caktuara.A mund të ekzistoj një kreator më i mirë i modës se Ai i Cili krijoi njeriun? Ai i Cili krijoi qenien e përkryer e di se çfarë është modë e përkryer për të.

Në këtë faqe, në rubrikën Hijab Guide, ju mund të gjeni mënyra për të bërë kombinime të ndryshme me shami:

http://www.hijabstoreonline.com/index.php?main_page=page&id=1


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë