Ferizaj: Nisë studimin gjenerata II programit PNFBI E-Learning

Nga dje ka nisur PNFBI E-Learning - Programi Njohës me Fenë dhe Bashkësinë Islame – mësimi nga distanca për ata të cilët për çfarëdo motivi s’kanë mundur t’i bashkohet projektit të njëjtë që mësohet në klasë në dy afate mars/prill dhe gusht/shtator.

Kjo është gjenerata e II e mësimit nga distanca. Mësimi vijon deri në fund të muajit janar 2020.

Ky është projekt i Departamentit për Arsim i Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj, që ke nisur me gjeneratën e parë në dhjetor të vitit 2018 dhe ka përfunduar në janar 2019.

Është program unik i studimit për fenë, me përmbajtje nga temat si filozofia dhe qëllimi i krijimit, besimi, rituale bazike, etika, ekonomia islame, raportet humane, qytetërimi islam shqiptar dhe global.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë