Bota Islame

Kryetari i Meshihatit (Kryesisë) të Bashkësisë Islame në Kroaci propozon që Evropa të pranoj modelin e rregullimit të pozitës së myslimanëve në këtë shtet.

Pozita gjeografike

Të dhënat statistikore:

Të dhëna statistikore(1):

Të dhëna statistikore(1):

Të dhënat statistikore: (1):

Të dhëna statistikore (1)

Islami vazhdon me fuqinë mahnitëse të mësimeve të tij të rrëmbejë zemrat e miliona njerëzve.

Të dhënat statistikore (1):

Të dhënat statistikore:

Të dhënat statistikore (1):

Pozita gjeografike e Katarit

Pozita gjeografike

Islami në Itali është feja e dytë kryesore mbas Krishterimit. Fenomeni i migracionit dhe prejardhja e popullsisë me shumicë myslimane ka renditur Islamin si fenë e dyte në vend.

Pozita gjeografike

Të dhëna statistikore(1) :

Republika Federale e Nigerisë është një nga shtetet afrikane, që zë këndin lindor të Afrikës Perëndimore, përkatësisht bregun e Gjirit të Guinesë, i cili lidhet me oqeanin Atlantik.

Jonathan Margolis

Territori i qytetit të sotëm Kroat të Splitit, me rrethinë, që nga kohërat e lashta ka
pasur kontakt me muslimanët, e me këtë edhe me Islamin.

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!