Lajme nga Bota

Çdo gjë është gati për hapjen e Xhamisë së Sulltan Ejubit në kryeqytetin Bamako të Malit, një vend ky me 90 për qind të popullsisë muslimane

Në rajonin Igboland të Nigerisë një numër i madh i popullatës krishtere janë duke pranuar islamin

Mijëra palestinezë, duke përfshirë edhe ministrin e brendshëm palestinez Fethi Hammad, kanë bërë lutjen e shiut, lutjen e muslimanëve gjatë periudhave të thata dhe mungesës së shiut

Komuniteti musliman në Kembrixh është duke ndërtuar eko xhaminë e parë evropiane

Në St Louis (SHBA), më 9. nëntor 2013, është vënë gurthemeli për ndërtimin e xhamisë së re për xhematin e Qendrës Islame Nur

Holli i Muzeut të Kosovës të mërkurën në mbrëmje ka qenë nikoqir i dyzet e dy veprave të stilit “Ebru”

Në kuadër të Panairit të librit “Prishtina 2010”, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, u realizuan edhe shumë promovime nga lëmenj të ndryshëm shkencorë dhe letrarë.

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!